Viborg udbyggede føringen i 1. division

Viborg udbyggede føringen i 1. division

Men de nærmeste forfølgere, Silkeborg IF og Esbjerg FB spillede 1-1, kunne Viborg FF lørdage med en sikker 4-1 sejr hjemme over FC Fredericia udbygge deres føring i oprykningsspillet i fodboldens 1. division. 

Sebastian Grønning og Justin Lonwijk bragte Viborg foran i første halvleg. Grønning, der er topscore i ligaen, gjorde det til 3-0 i det 65. minut, og dermed var kampen afgjort. Christian Ege Nielsen reducerede kort efter, mens Serge Debie gjorde det til slutresultatet i de sidste minutter. 

Dermed fører Viborg FF oprykningsspillet med 60 point, mens Silkeborg er nr. to med 53 point og Esbjerg nr. tre med 52 point. To klubber rykker op i Superligaen.

I nedrykningsspillet slog Hvidovre klart Fremad Amager hele 3-0. Det er dog fortsat Amager-holdet, der fører nedrykningsspillet.

Share