Fremad Amager henter spiller i FC Helsingør

Fremad Amager henter spiller i FC Helsingør

Fremad Amager fra 1. division har skrevet kontrakt med Hans Christian Bonnesen, der per 1. juli skifter fra FC Helsingør til københavnerklubben.

Den 20-årige spiller fik sin seniordebut for FC Helsingør i en pokalkamp mod AB i en alder af 18 år. Siden er det blevet til flere kampe på førsteholdet i 1. Division for den 190cm høje forsvarsspiller. Han glæder sig til at blive Fremad-spiller: ”Det jeg har set udefra, er rigtig spændende. Der er et ønske om at tro på de unge spillere, og det er selvfølgelig en væsentlig årsag til mit skifte. Der er et hold med mange gode spillere, og der er en rigtig god stemning i klubben. Det kommer til at passe mig perfekt at blive en del af et ambitiøst omklædningsrum med højt til loftet”, udtaler Hans Christian Bonnesen.

Share