Daniel Agger og Lars Jacobsen ny trænerduo i HB Køge

Daniel Agger og Lars Jacobsen ny trænerduo i HB Køge

De to tidligere topspillere Daniel Agger og Lars Jacobsen bliver ny trænerduo hos 1. divisionsklubben HB Køge.

Daniel Agger bliver cheftræner for HB Køge, og Lars Jacobsen bliver first team coach i HB Køge.

”Tanken om at vende tilbage i en ny rolle i fodboldbranchen og teste sig selv har modnet sig det seneste år. HB Køge er det perfekte sted for mig at starte. Klubben hviler på sunde værdier og har et solidt fundament. Det afgørende for mig er, at jeg personligt kender flere af dem, der i hverdagen driver HB Køge. Jeg glæder mig meget til at komme i gang – og ja, jeg ser frem til igen at komme under pres,” fortæller Daniel Agger.

Lars Jacobsen følger op: ”Daniel og jeg har i flere år talt om, at vi skulle lave noget sammen. Nu må vi se, om vores idéer kan bære. Vi har mødt mange dygtige trænere, og de erfaringer vil vi bringe i spil i HB Køge. Daniels og min relation har mange ”lag”, men først og fremmest handler den om loyalitet. Loyaliteten defineres også sådan, at vi kan diskutere fodbold og ledelse uden filter. Vi ved godt, hvad vi vil og kan, men det er også vigtigt at sige, at vi ikke bilder os ind, at vi er verdensmestre. Vi kommer til at begå fejl undervejs, ingen tvivl.”

For HB Køge er det et scoop at kunne præsentere Daniel Agger og Lars Jacobsen som klubbens nye trænerpar. Det lægger direktør Per Rud ikke skjul på.

”Det forpligter os som klub og som by, at Daniel og Lars har valgt HB Køge til at starte deres trænerkarriere. Vi har haft mange gode samtaler den sidste måned, hvor dialogen er gået fra nysgerrighed til ægte interesse. Jeg er stolt over, at de tror på det, vi har gang i, og det er også en kæmpe anerkendelse af det engagement, vores ejer Capelli Sport har vist.”

Både Daniel Agger og Lars Jacobsen er i gang med at tage den såkaldte A-licens. De har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.  Ambitionen er inden for de tre år at få HB Køge i Superligaen.

Share