Kasper Fisker stopper karrieren

Kasper Fisker stopper karrieren

Profil hos 1. divisionsklubben Fremad Amager Kasper Fisker er tvunget at stoppe karrieren.

Fisker har tidligere i sin karriere været ramt af en alvorlig knæskade. Den seneste periode har budt på flere undersøgelser i relation til den knæskade, han desværre pådrog sig i perioden som spiller i Brøndby IF. Resultatet af de undersøgelser har været meget negative. Det betyder, at han nu er nødsaget til at stoppe karrieren som professionel fodboldspiller med øjeblikkelig virkning.

”I det øjeblik jeg stod foran mine holdkammerater og trænerstab, gik det sådan rigtig op for mig. Jeg var nervøs, og det var meget følelsesladet. Til gengæld var jeg lettet over at kunne fortælle det til min kolleger i hverdagen. Men dét at fortælle det til andre end min familie, gjorde de hele meget virkeligt for mig”, udtaler Kasper Fisker.

Share