Vigtig sejr til FC Fredericia i Sundby Idrætspark

FC Fredericia vandt søndag en meget vigtig sejr for klubbens bestræbelser på at komme med i top-6 slutspillet i fodboldens 1. division. Fredericia besejrede den direkte konkurrent Fremad Amager 2-1 på udebane  Sundby Idrætspark.

Det var ellers hjemmeholdet, der kom foran efter 33 minutters spil ved Olakunsle Olusegun, der sendte bolden i mål fra en fri position. Fem minutter senere fik Fremad Amager Maxime Soulas udvist efter to gule kort, hvilket uden tvivl fik stor betydning for Amager-holdets præstation.

I overtiden af første halvleg begik Pierre Larsen straffespark, som Christian Tue Jensen udnyttede til at udligne. I starten af anden halvleg var der chancer til begge hold. Men vi skulle hen til 20 minutter før tid før Christian Tue Jensen scorede sit andet mål, og gjorde det til slutresultatet.

Dermed er FC Fredericia nr. fem med 31 point. HB Køge er nr. seks med 29 point og Fremad Amager nr. syv med 28 point.

I sidste runde skal Fredericia møde Vendsyssel, HB Køge skal møde Hvidovre og Fremad Amager skal på udebane op mod topholdet Silkeborg.