Sønderjyske slog Fremad Amager ud

Sønderjyske slog Fremad Amager ud

På en bane, hvor mudderet dominerede, lykkedes det torsdag Sønderjyske at spille sig videre til semifinalen i fodboldens Sydbank Pokalturnering. Dette via en 4-1 sejr over Fremad Amager på hjemmebane. Dermed blev den samlede sejr i kvartfinalen på 6-2.

Amerikanske Haji Wright bragte Sønderjyske foran ved et skud fra venstre side efter tolv minutters spil

Emil Holm udbyggede føringen på et flot hovedstad efter hjørnespark. Kort inden havde Momo Toure brændt et kæmpe chance for Fremad Amager. 

Amager kom mere tændt ud til anden halvleg.

Markus Bay, der netop var indskiftet, reducerede på straffe få minutter inde i anden halvleg. Efterfølgende havde Fremad Amager en periode, hvor de pressede hjemmeholdet. Men Emil Holm afgjorde kampen, da han sendte et langskud i nettet efter 56 minutters spil.

Med et kvarter igen måtte Fremad Amagers målmand udgå, Jacob Pryts udgå med en skade, og da Amager-holdet allerede havde benyttet deres fem udskiftninger, måtte Thor Lange overtage målmandstrøjen, og 1. divisionsholdet spillet med blot ti spillere.

Siden lukkede Emil Frederiksen kampen i det 89. minut, hvor han gjorde det til 4-1.

Share