Italiensk sejr i årets første cykelklassiker

Italiensk sejr i årets første cykelklassiker

Italienske Davide Ballerini fra Deceuninck – Quick-Step vandt lørdag udgave nr. 76 af Omloop Het Nieuwsblad, der markerer åbningen på den belgiske sæson. Løbet sluttede, efter 200 km fra Gent til Ninove i en for spurt som italieneren vandt foran 21-årige Jake Stewart Groupama – FDJ. Belgiske Sep Vanmarcke fra Israel Start-Up Nation blev nr. tre.

“Det er en drøm. Jeg kan ikke tro det, ord rækker ikke til at beskrive, hvad det her betyder for mig og hvad jeg føler. Det er mit andet Omloop, og at vinde det efter at være styrtet i min debut for to år siden er utrolig”, lød det efter sejren fra 26-årige Ballerini.

Bedste dansker blev Søren Kragh Andersen fra Team DSM som nr. 23. Kasper Asgreen fra Deceuninck-Quick Step blev nr. 49.

Share