1-0 sejre til Viborg FF og FC Helsingør

Fredag aften blev det til sejre til Viborg FF og FC Helsingør i fodboldens 1. division.

Viborg FF slog Hvidovre hjemme 1-0 og øgede dermed sin føring i toppen af tabellen. Holdet i de grønne trøjer har nu 47 point. Esbjerg, der torsdag tabte til Esbjerg, er nr. to med 42 point. Kampens enlige mål blev scoret af Tobias Bech efter 54 minutters spil.

Hvidovre er med nederlaget sandsynligvis sat af spillet om at komme i top-seks, der giver adgang til slutspillet.. Holdet er nr. ni med 19 point.

FC Helsingør vandt ude 1-0 over de meget formsvage FC Fredericia. Kampens enlige mål blev scoret af Oliver Kjærsgaard i slutningen af første halvleg. Dermed er Helsingør oppe på ligaens fjerdeplads med 19 point, mens FC Fredericia er nr. seks med 27 point.