Målmand fra Fremad Amager till Næstved

Målmand fra Fremad Amager till Næstved

Nicklas Dannevang er skiftet fra Fremad Amager til Næstved Boldklub. I første omgang på en lejeaftale, men målmanden har desuden lavet en forhåndsaftale med den sydsjællandske klub fra 1. juli 2021.

Dannevang nåede 106 kampe for Fremad Amager. Skiftet skyldes at Jacob Pryts har overtaget pladsen som førstemålmand i Amager-klubben.

Danne opnåede i efteråret en plads i klub-100 i Fremad Amager, og kan tage afsked med 106 kampe på sit CV i Fremad. Det er blevet til tre og et halvt år siden sin ankomst fra AC Horsens.

Det er derfor også et vemodigt farvel til klubben:

”Det har været en kæmpe ære at spille for Fremad. Jeg er utrolig stolt af at have spillet 100 kampe, og jeg er meget glad for at min afslutning i Sundby var en pokalsejr over Brøndby. Jeg glæder mig til at møde fansene på tribunerne i fremtiden. Jeg har stået i Sundby som barn og drømt om at spille derinde, og jeg kan ærligt og ydmygt sige, jeg altid har gjort mit bedste. Held og lykke fremover,” udtaler Dannevang.

Share