Fremad Amager køber talent hos FC København

Fremad Amager køber talent hos FC København

Fremad Amager fra 1. division har købt den talentfulde u-landsholdsspiller, Jacob Haahr Steffensen hos FC København.

Den centrale forsvarsspiller har været i dialog med Amager-klubben i en periode i dette transfervindue. Fredag blev der sat underskrift på en aftale.

Fremad Amagers sportschef sportschef Jakob ”Gaxe” Gregersen har fulgt spillerens udvikling nøje i en årrække, og er rigtig tilfreds med tilgangen af en forsvarsspiller: ”Jacob har nogle spændende kvaliteter, og har haft en god udvikling i de seneste par år. Vi har haft en god dialog med FCK omkring hans fremtid, og er nået frem til en god aftale for begge klubber og Jacob selv. Med afgange i bagkæden havde vi brug for at fylde hullet ud med en god centerforsvar. Han er en velbegavet ung mand, og har potentialet til at nå rigtig langt. Vi glæder os til at bygge videre på hans kompetencer som spiller,” udtaler sportschefen.

Spilleren selv glæder sig til at møde alle omkring klubben og indgå i et ambitiøst setup: ”Jeg er super glad for skiftet, og var rigtig glad for interessen fra Fremad Amager i første omgang. For mig handler det om at spille fast seniorfodbold nu og tage det næste skridt i min udvikling. Der er en ambitiøs tilgang til både træningen, kampene og udviklingen i Fremad Amager, og dét miljø glæder jeg mig til at være en del af. Selvom det er nogle lidt specielle tider, glæder jeg mig helt vildt til at spille foran fansene. Der er en speciel følelse omkring Fremad Amager som klub, og det virker som en familieklub med et godt fællesskab. Folk står op for hinanden, og det bliver fedt at bære trøjen med en god attitude. Det bliver godt at møde ind til første træning og starte et nyt spændende kapitel i min karriere,” siger Jacob Haahr.

Share