Cyklecross-VM afvikles i weekenden trods coronaudbrud

Cyklecross-VM afvikles i weekenden trods coronaudbrud

På trods af et stort udbrud af en ny mutation af coronavirus i området omkring Oostende vil der i weekenden blive afviklet VM i cyklecross i den belgiske by. Det bekræfter den internationale cykelunion (UCI) tirsdag ifølge CyclingNews.com.

Der vil blive indført en ekstra restriktioner forklarer UCIs præsident David Lappartient, dog uden at disse er nærmere beskrevet. Men der er sandsynligvis tale om ekstra test og endnu mindre kontakt mellem de forskellige bobler af ryttere, medier og officials.

Tidligere er juniorløbene ved VM blevet aflyst.

VM-Program:

Lørdag den 30. januar 
Kl. 13:30 U23 herrer
Kl. 15:10 Elite kvinder

Søndag den 31. januar
Kl. 13:30 U23 kvinder
Kl. 15:10 Elite herrer

Der køres på en 2.900 meter lang rundstrækning.

Share