Slalomsejr til Marco Schwarz i Schladming

Slalomsejr til Marco Schwarz i Schladming

Østrigske Marco Schwarz vandt torsdagens World Cup slalom konkurrence i hans hjemlands Schladming og dermed sin anden World Cup triumf i 2021.

“Det er ret uroligt at vinde Schladming, det er en klassiker. Det var hårdt at komme tilbage fra sjettepladsen i første gennemløb, men det føltes ret utroligt”, udtalte Schwarz efter sejren. Franskmændene Clement Noel og Alexis Pinturault besatte de to øvrige podiepladser. Henholdsvis 68 og 82 kundrededele af et sekund efter dagen vinder.

Normalt er der 40.000 tilskuere ved World Cup løb i Schladming. Men mandat måtte skifans nøjes med TV-billeder. 

41-year-old Julien Lizeroux kørt i øvrigt sit sidste World Cup løb.

Kvinderne kørte tirsdag storslalom i italienske Kronplatz. Franske Tessa Worley vandt første World Cup sejr siden 2018. Det blev til en femteplads i første gennemløb og samlede sejr 27 hundrededele af et sekund foran schweiziske Lara Gut-Behrami. Italienske Marta Bassino blev nr. tre.

Share