AGF henter australsk forstærkning i Manchester City

AGF henter australsk forstærkning i Manchester City

Superligaklubben AGF har hentet den australske midtbanespiller Daniel Arzani.

Den 22-årige midtbanespiller kommer til Aarhus fra Manchester City, hvor han har været på kontrakt siden 2018. Siden har han været på et lejeophold i skotske Celtic FC, der blev forstyrret af en skade i hans debut for den skotske storklub. I efteråret 2020 har han været på leje i hollandske FC Utrecht, hvor det er blevet til fem kampe og to assist i Æresdivisionen.

Nu går turen så til AGF, hvor han kommer på en lejeaftale frem til sommer. 

“Arzani er en talentfuld og spændende spiller, der kan begå sig både på den offensive del af midtbanen og på en kant. Han er teknisk stærk spiller, der rundet af den australske mentalitet, som vi jo kender godt i AGF, hvor det er sunde dyder og en god arbejdsmentalitet, der præger fodboldspillerne. Så han kommer til at passe godt ind i vores trup i foråret, hvor vi går ind i en periode med mange kampe”, udtaler adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Share