Viborg FF forstærker sig med 21-årig hollænder

Viborg FF forstærker sig med 21-årig hollænder

Viborg FF fra den danske 1. division forstærker sig med den hollandske midtbanespiller Justin Lonwijk, der skifter fra FC Utrecht på en lejeaftale for resten af sæsonen med option på en permanent aftale, som man har kunne spille på via betting online.

“Justin er en dynamisk boks til boks-midtbanespiller, som vi mener, passer godt ind i vores spillestil. Han har fået en god uddannelse i det hollandske system, og er både teknisk dygtig og samtidig god til at bruge sin store fysik. Han er sulten efter at bevise sig, og vi har en stor tro på, at han kan hjælpe os i de spændende kampe, der venter os”, siger sportschef Jesper Fredberg.

Den 21-årige midtbanespiller kommer fra akademiet hos PSV, og skiftede til Utrecht i sommeren 2019. Her fik han sin debut i Æresdivisionen samme sommer, men har primært spillet på U23-holdet, der spiller i den næstbedste række i Holland.

“Jeg er meget glad og spændt på at komme i gang her. Jeg har hørt meget godt om klubben, om spillestilen og at man gerne vil bruge unge spillere her. Det bliver en spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig til at mærke presset i en klub, som har et stort mål for sæsonen, som jeg selvfølgelig også håber på at jeg kan bidrage til”, udtaler Justin Lonwijk, der desuden har spillet 24 U-landskampe for Holland.

Share