Superstjerne forlænger kontrakt

Superstjerne forlænger kontrakt

En af cykelsportens store stjerner, Wout Van Aert, har forlænget sin aftale med Jumbo Visma teamet, så den gælder til og med 2024. “Jeg ville virkelig gerne forlænge, da jeg er blevet meget bedre på dette team”, udtaler belgieren, der er udråbt som en af de mest komplette ryttere i feltet i mange år. “Jeg tror alle har set, at jeg har taget store skridt fremad som rytter de seneste år. Jeg har altid været i form, når jeg skulle være det. Jeg skylder meget til teamet”.

“Wout er en af de store navne, og en af de store stjerner i cykelsporten. Han er vigtig for os at beholde. Der har nok været andre teams, der var interesseret, men han intension fra starten af var at skrive med os”, udtaler manager for teamet Richard Plugge blandt andet.

Van Aert har i 2020 vundet Milano-Sanremo, Strade Bianche, to etaper i Tour de France og er blevet nr. to ved VM både i linieløb og enkeltstart.

Flere medier har skrevet om stor interesse fra blandt andet INEOS Grenadiers teamet om at hente belgieren.

Share