Divisionsforeningen kårer Jonas Wind til årets mandlige talent

Divisionsforeningen kårer Jonas Wind til årets mandlige talent

Året begyndte på sidelinjen med en korsbåndsskade, men sluttede med landsholdsdebut og mål. Det flotte comeback og de stærke præstationer sikrede den 21-årige FCK-angriber Jonas Wind prisen som Årets Mandlige Talent i Danmark i 2020, kåret af Divisionsforeningen.

Det er de mandlige, danske fodboldspillere der i en afstemning foretaget af Spillerforeningen har valgt Jonas Wind som Årets Mandlige Talent i Danmark i 2020.

“Det er jeg stolt over. Det betyder meget, at der er andre spillere og kolleger, der har set min vej også i og med, at jeg ikke har spillet hele året – at der har været en skade, der har sat mig ud af spil – men at de så føler, jeg er vendt stærkt tilbage og har gjort det godt. Der er jo også en masse andre dygtige talenter, der spiller rundt i udlandet. Andreas Skov eller Mikkel Damsgaard, der gør det fantastisk i Italien for tiden, men det er jo bare en stor cadeau og hæder til mig, at jeg fra lille Danmark i Superligaen kan få den her titel,” siger Jonas Wind.

Share