FC Midtjylland overvintrer på førstepladsen i Superligaen

FC Midtjylland overvintrer på førstepladsen i Superligaen

Efter en 3-1 sejr mandag over FC Nordsjælland bliver det FC Midtjylland, der er i front af Superligaen over jule- og nytårspausen. Anders Dreyer, Alexander Scholz og Sory Kaba scorede Midtjyllands mål mandag, mens Mikkel Rygaard scorede det reducerende mål for Nordsjælland. De danske mestre fører ligaen med 27 point og i front med bedre målscore end Brøndby, der har samme pointantal. Nu kan Midtjyllands spillere hygge sig spil udenom Rofus.

FC Midtjylland er tidligere blevet mestre tre gange. Første gang i sæson 2014/215, og siden i sæson 2017/2018 og 2019/2020. De har i 2020 for første gang spillet Champions Leage gruppespil.

Nr. tre i ligaen er AGF med 24 point, mens Randers FC, Sønderjyske og FC Købehavn er de øvrige hold i top.6, der gør videre til et slutspil. Der er spillet 13 kampe. Næste runde skal afvikles den 2., 3. og 4. februar. Her mødes blandt andre FC Midtjylland og Sønderjyske og FC Nordsjælland og Brøndby IF.

Share