Sønderjyske og AGF klar til kvartfinalerne

Sønderjyske og AGF klar til kvartfinalerne

Onsdag spillede Sønderjyske og AGF sig videre til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen. For Sønderjyske blev sejren over Lyngby først sikret efter forlænget spilletid. Det blev 1-1 i den ordinære kamp. Victor Torp bragte Lyngby foran efter 33 minutters spil efter en for Sønderjyske fejl. Haji Wright udlignede fem minutter før pausen, da han opfangede en fejlaflevering. Anden halvleg bød på et begrænset antal chancer.

I overtiden var det Stefan Gartenmann, der afgjorde opgøret til Sønderjyskes fordel.

AGF var totalt styrtende i opgøret på hjemmebane mod AC Horsens. Chancer var der masser af, men det var først i kampens slutfasen at det lykkedes for Frederik Tingager at score det afgørende mål for hjemmebaneholdet i Smilets by. Dette på et smukt hovedstød.

Torsdag mødes Fremad Amager og Brøndby samt FC København og FC Midtjylland.

Share