FCK fortsætter nedturen

FC København er i krise. For et par uger siden blev Ståle Solbakken fyret som træner. Siden kom Jess Thorup kommet til. Men problemerne er ikke forsvundet. Mandag tabte FCK hjemme i Parken 1-2 til Randers FC.

Marvin Egho bragte Randers foran et par minutter før pausen. Første halvleg var meget lige, men ikke på imponerende spilmæssigt niveau. Mikkel Kaufmann udlignede ti minutter inden i anden halvleg. Efter scoringen overtog hjemmeholdet styringen i en periode. Men efter 70 minutters spil scorede Alhaj Kamara kampen afgørende mål. FC København havde chancer for at udligne, men det lykkedes ikke.

Efter ni kampe har FC København blot ti point, og er tredjesidst i Superligan. Randers FC er fjerdesidst også med ti point.