Giro’en får historisk afgørelse

Giro’en får historisk afgørelse

Afgørelsen på Giro d’Italia nr. 103 bliver historisk. Inden søndagens enkeltstart over 15,7 km fra Cernusco sul Naviglio til Milano er der mindre end et sekund mellem den førende Jai Hindley fra Team Sunweb og britiske Tao Geoghegan Hart fra Team Ineos Grenadiers.

Før årets udgave var den mindste margin mellem nr. et og to inden den afsluttende etape i Giro d’Italia elleve sekunder mellem Fiorenzo Magni og Ezio Cecchi i 1948. I 1974 var der blot 12 sekunder mellem Eddy Merckx og Giambattista Baronchelli, i 1955 blot 13 sekunder mellem Fiorenzo Magni and Fausto Coppi og i 2012, hvor Giro’en blev indledt i Danmark, og hvor der også blev afsluttet med enkeltstart til Milano, var der blot 31 sekunder mellem Ryder Hesjedal og Joaquim Rodriguez inden den afsluttende etape. Ingen af disse år skiftede førertrøjen ejermand på sidste etape.

Stillingen
1 Jai Hindley (Team Sunweb)
2 Tao Geoghegan Hart (Team Ineos Grenadiers) s.t.
3 Wilco Kelderman (Team Sunweb) +1.32
4 Pello Bilbao (Bahrain – McLaren) +2.51
5 João Almeida (Deceuninck – Quick-Step) +3.14
6 Jakob Fuglsang (Astana) +6.32
7 Vincenzo Nivali (Trek-Segafredo) +7.46

Husk at få bestil dit eksemplar af Giro-bogen La Corsa Rosa-Historier fra et cykelløb.

Share