4. december 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

To testet positive for Covid-19 i Giro d’Italia

Foto Massimo Paolone/LaPresse 09 ottobre 2020 Italia Sport Ciclismo Giro d'Italia 2020 - edizione 103 - Tappa 7 - Da Matera a Brindisi (km 143) Nella foto: DEMARE Arnaud( FRA )GROUPAMA - FDJ, SAGAN Peter( SVK )BORA - HANSGROHE Photo Massimo Paolone/LaPresse October 09, 2020 Italy Sport Cycling Giro d'Italia 2020 - 103th edition - Stage 7 - from Matera to Brindisi In the pic: DEMARE Arnaud( FRA )GROUPAMA - FDJ, SAGAN Peter( SVK )BORA - HANSGROHE

Giro d’Italia arrangørerne, RCS Sport, og den internationale cykelunion (UCI) har tirsdag morgen meddelt, at den rytter fra UAE Team Emirates og et staff-medlem fra AG2R teamet er testet positive for Covid-19. Begge personer er bragt i isolation.

Alle ryttere og staff i løbet blev testet henholdsvis den 18. og 19. oktober.

Løbets 16. etape etape skal køres tirsdag i kuperet terræn fra Udine til San Daniele del Friuli over 229 km.