Lyngby har solgt forsvarsspiller til tysk klub

Lyngby har solgt forsvarsspiller til tysk klub

Superligaklubben Lyngby Boldklub har solgt det 19-årige forsvarstalent Frederik Winther til tyske Augsborg.

Winther har skrevet en 5-årige kontrakt med klubben, der lige nu er nr. to i Bundsligaen. Og i øvrigt lejes den 19-årige spiller allerede nu ud til sin nye klub.

”Vi er naturligvis glade og stolte på egne og Winthers vegne. Vi er endnu engang lykkedes med at udvikle og uddanne en spiller, der tager turen fra Lyngby Boldklub til en top-5-liga i Europa. Vores strategi lægger vægt på talentudvikling og på at bygge en sund fodboldklub for fremtiden, og dagens transfer er endnu et eksempel på, at vi er på rette vej” udtaler Andreas Byder, der er administerende direktør i Lyngby Boldklub, der lige nu er næstsidst i superligaen.

Share