Jonas Wind forlænger med FCK

Jonas Wind forlænger med FCK

Stortalenet Jona Wind har forlænget sin kontrakt med FC København, så den løber til sommeren 2025.

Jonas Wind har spillet ungdomsfodbold i KB og FCK siden han var 13 år gammel, inden han blev en del af Superligatruppen i vinteren 2018. Her er det foreløbig blevet til 54 kampe og 18 mål.

”Det handler om, at Jonas selvfølgelig har gjort sig fortjent til en større kontrakt i takt med de præstationer, han har lavet. Og så handler det om, at vi har lagt en langtidsplan for Jonas, hvor vi nu ikke kommer i tidsnød. Planen er i hvert fald, at Jonas skal spille i FCK de næste to år,” siger manager Ståle Solbakken.

“Vi går en spændende fremtid i møde i FCK og det ser jeg virkelig frem til at være en del af. Nu har jeg ro på, og jeg vil gerne ud og spille en hel sæson, hvor jeg kan vise, hvad jeg kan med en masse gode præstationer efter hinanden og få lavet en masse kasser”, udtaler Jonas Wind.

Som barn spillede Jonas Wind for Rosenhøj Boldklub, hvor også Daniel Agger spillede som barn.

Share