VM-sølvvinder Trentin skifter team

VM-sølvvinder Trentin skifter team

Italienske Mateo Trentin, der ved sidste års VM, kun blev besejret af danske Mads Pedersen, skal næste fra sæson køre for UAE Team Emirates, hvor han har skrevet 2-årige kontrakt. Han skifter fra det lukningstruet CCC Team.

“Jeg er meget glad for at skifte til UAE, det er et ambitiøst team, der gør det godt og jeg håber at kunne bidrage med nogle gode resultater. At finde et team med et langt og ambitiøst projekt er ikke let i disse tider, og jeg er stolt over at de har tro på mig. En anden faktor er at jeg allerede kunne mange ryttere og staff og det bliver letter at integrere mig”, udtaler Matteo Trentin, og peger på VM og de store forårsklassikere som hans hovedmål i de kommende år.

“Matteo er en stærk forstærkning af vores team, specielt til klassikerne. han har bevidst, at han er en rytter, der kan begå sig i mange slags løb, og har stor fart. Vi kan godt lide hans måde at køre på og han vindermentalitet”, udtaler teammanager på UAE Team Emirates Mauro Gianetti.

Share