Ansu Fati yngste målscore for Spanien nogensinde

Ansu Fati yngste målscore for Spanien nogensinde

Det 17-årige supertalent Ansu Fati blev søndag historisk i spansk fodbold, da han blev den yngste målscore for det spanske landshold nogensinde. I Nations League opgøret mod Ukraine startede Barcelona-spillerne kampen på banen, og gjorde det til 3-0 efter 33 minutters spil. 

Den tidligere rekord havde Juan Errazquin, der som 19-årige scorede for det spanske landshold i en kamp i 1925.

“Jeg er super stolt over at have lavet med fuld debut for Spanien. Før jeg gik ud sagde træneren at jeg virkelig skulle nøde det. Jeg bad alle gutterne om at skrive på min trøje og den vil komme op og hænge på min væg ved siden af min Barcelona-debut trøje”, udtalte Ansu Fati efter kampen.

Ansu Fati er født i Guinea-Bissau i Vestafrika, men flyttede med sin familie til spanske Sevilla, da han var barn.

Kampen mellem Spanien og Ukraine endte i øvrigt 4-0. Sergio Ramos scorede to mål

Share