Ung franskmand til Fremad Amager

Ung franskmand til Fremad Amager

NordicBet-liga klubben Fremad Amager har skrevet kontrakt med den 21-årige forsvarspiller Maxime Soulas. Franskmanden kommer direkte fra den næstbedste række i Holland, hvor han har spillet fast for Jong PSV Eindhoven.

Soulas blev hentet til den hollandske storklub fra Montpellier tilbage i 2016, hvor han blev tilknyttet PSV’s anerkendte ungdomsakademi. De seneste to sæsoner har han spillet fast i bagkæden som centerforsvar i Keuken Kampioen Divisie.

”Vi har fulgt ham i hele 2020, og undersøgt mulighederne for at få ham tilføjet i vores trup. Maxime har de vigtige individuelle færdigheder, vi skal bruge i vores taktiske koncept. Hans speed, teknik og taktiske forståelse bliver en gevinst for os i begge ender af banen. Han har en god fysisk kapacitet og træffer mange kloge beslutninger i sit spil,” udtaler klubbens coach Azrudin “Vali” Valentić.

Share