Østriger vandt første cykelløb efter coronapausen

Østriger vandt første cykelløb efter coronapausen

Tirsdag blev første etape af Vuelta a Burgos kørt over 157 kilometer fra Catedral de Burgos til Mirador del Castillo. Løbet var det første cykelløb på øverste hylde efter coronapausen.

Efter et underholdende og aggressivt kørt cykelløb endte det med en samlet afslutning i en større gruppe på den mindre målbakke. Primært CCC, for Matteo Trentin, men også Christopher Juul-Jensen fra Mitchelton-Scott, tog ansvar på de sidste 10 kilometer. Men det blev østrigske Felix Grosschartner fra BOHA-hansgrohe, der satte det afgørende angreb ind med et par hundrede meter igen, og vandt suverænt. “Jeg havde tjekket ruten, og den passede godt til mig. Teamet bragte mig i perfekt position, og det var bare at give fuld gas”, forklarede den østrigske vinder efterfølgende i et officielle interview.

Portugisiske João Almeida fra Deceuninck – Quick Step blev nr. to, otte sekunder efter, og veteran Alejandro Valverde fra Movistar Team nr. tre.

Share