lør. sep 26th, 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Britisk sejr på tredje etape i Emiraterne

Foto LaPresse - Massimo Paolone 25 Febbraio 2020 Dubai (Emirati Arabi Uniti) Sport Ciclismo UAE Tour 2020 - Tappa 3 The Emirates - Da Al Qudra Cycle Track a Jebel Hafeet - 184 km Nella foto: Photo LaPresse - Massimo Paolone February 25, 2020 Dubai (United Arab Emirates) Sport Cycling UAE Tour 2020 - The Emirates Stage 3 - From Al Qudra Cycle Track to Jebel Hafeet - 114,33 miles In the pic:

Britiske Adam Yates fra Mitchelton-Scott teamet vandt tirsdag tredje etape af UAE Tour i de arabiske emirater. Yates vandt etapen mere end et minut foran slovenske Tadej Pogacar fra UAE-Team Emirates, og fører nu også løbet samlet.

Danske Niklas Eg fra Trek-Segafredo blev nr. 15 på etapen.