Belgisk team har nu vundet 750 cykelløb!

Belgisk team har nu vundet 750 cykelløb!

Da 36-årige belgiske Dries Devenyns søndag vandt Cadel Evans Road Race i Australien var det samtidig sejr nr. 750 til det belgiske Deceuninck – Quick-Step team. Teamet har eksisteret siden 2003 under forskellige navne, og er altså nu oppe på imponerende 750 officielle sejre.

“Det er en meget speciel dag for mig. Jeg kan godt lide dette løb, og jeg kan godt lide at køre i Australien. At vinde efter et par gode resultater giver mig stor tilfredshed. Det er ikke kun sejren der gør mig glad, men også det fakta at jeg kunne skrive historie for dette fantastiske team”, forklarede Dries Devenyns efter sejren.

Løbet, der er en del af World Tour’en blev i øvrigt kørt i udgave nr. seks. Holdkammerat til Devenyns, Michael Mørkøv blev nr. 13 og den danske verdensmester Mads Pedersen fra Trek Segafredo blev nr. 16.

Share