Ung FCK’er skifter til Rosenborg

Ung FCK’er skifter til Rosenborg

F.C. København har solgt offensivspilleren, 20-årige Carlo Holse, til Rosenborg BK med øjeblikkelig virkning.

”Carlo har helt sikkert mange af de redskaber, der skal til for at etablere sig på højt niveau, og han har også været en god spiller for F.C. København, men han er afhængig af at få mere regelmæssig spilletid, end vi kan tilbyde,” siger FCK-manager Ståle Solbakken og uddyber: ”Rosenborg har betalt en fair sum til os, og klubben er et godt match for ham, fordi han kommer til at spille i en topklub i en god liga, hvor han samtidig får bedre muligheder for at spille sig til en mere fast plads på holdet.”

“Rosenborg er en stor klub med en flot historie, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet og klubben. Jeg vil savne alle i FCK og ikke mindst at spille i Telia Parken, men det her er det rigtige skridt for mig nu,” siger Carlo Holse.

Share