Ungt dansk par debuterer som 6-dagesryttere i Berlin

Ungt dansk par debuterer som 6-dagesryttere i Berlin

Unge Arne Birkemose og Anders Fynbo får debut som professionelle 6-dagesryttere, når der fra den 23. til 28. januar afvikles udgave nr. 109 af 6-dagesløbet i Berlin. Parret vandt sidste år talentløbet i den tyske hovedstad, hvilket har åbnet dørene hos arrangørerne for en professionel kontrakt.

“Jeg forventer en kæmpe udfordring, men jeg føler mig sikker på, at vi nok skal komme godt igennem. Vi håber på at markere os ved de mindre discipliner og forhåbentlig også i jagterne”, fortæller Anders Fynbo til CyclingWorld.dk. De to har de seneste år kørt talentløbene ved alle de europæiske 6-dagesløb, og også deltaget i det nye 6-dagesløb i Sydafrika. Nu tager de skridtet op til øverste niveau. “Vi vil gerne bevise, at vi har niveauet til at være der og til også at være konkurrencedygtige. Det er en stor mulighed for os og forhåbentlig en åbning til meget mere”, uddyber Fynbo.

De to unge banespecialister har kørt sammen i flere år, og kender hinanden rigtigt godt. “Vi har begge ville opnå det her rigtig meget, og at vi får vores drøm opfyldt nu, samtidig med vi kan gøre det sammen, er en utrolig forløsning på alt det vi har været igennem. Vi har trænet hårdt og målrettet for at være klar, motivationen er helt i top, men vi er også klar til at nyde hver dag. Det bliver seks lærerige dage”, slutter Anders Fynbo 

I feltet i Berlin er også Marc Hester/Oliver Wulff Frederiksen.

Vil du vide mere om 6-dagesløb kan du med fordel købe bogen 6-dagesløb eller årets julegave ide: Gert Frank-Helten fra Forum.

Share