Cameron Meyer endelig australsk mester

Cameron Meyer endelig australsk mester

Efter at have været en af verdens bedste baneryttere i mange år lykkedes det søndag for Cameron Meyer, også at blive australsk mester på landevej. Meyer har rigtig mange gange været tæt på at hente titlen, men søndag lykkedes det altså efter stor hjælp fra holdkammerater fra Mitchelton-SCOTT.

“Det har været tolv lange år. Jeg blev forelsket i dette løb for lang tid siden, og jeg har været så tæt på mange gange”, forklarede 32-årige Meyer efterfølgende med henvisning til at han debuterede ved mesterskaberne for netop tolv år siden.

Cameron Meyer har i sin karriere vundet ni verdensmesterskaber, men manglede denne titel. “Jeg ville så gerne tage grønt og guld på og tage det til Europa”. Meyers holdkammerat Lucas Hamilton fik sølv og Nathan Haas fra Cofidis bronze.

Hos kvinderne sejrede Amanda Sprat, også fra Mitchelton-SCOTT, for tredje gang i sin karriere.

Share