Carlsberg og F. C. København har forlænget samarbejdet

Carlsberg og F. C. København har forlænget samarbejdet

Danmarks største fodboldklub, FC København, har forlænget deres partnerskab med virksomheden Carlsberg. Partnerskabet omfatter et mål om i fællesskab at løfte totaloplevelsen for FC Københavns fans til kampe i Parken de kommende år med betydelige midler til udvikling af fanmiljø. 

F.C. København og Carlsberg har et af de længstvarende partnerskaber i dansk fodbold. Carlsberg har været en bestandig del af dansk fodbold i over 40 år, siden Carlsberg blev hovedsponsor af det danske landshold i 1978. Siden 1999 har Carlsberg også været F.C. Københavns største partner, og det samarbejde fortætter nu minimum frem til 2026.

”Vores partnerskab med Carlsberg er særdeles værdifuldt, så vi er meget glade for den nye aftale,” siger bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, Bo Rygaard.

Share