Dansk rytter forlænger sin kontrakt til og med 2021

Dansk rytter forlænger sin kontrakt til og med 2021

Danske Asbjørn Kragh Andersen har forlænget sin kontrakt med Team Sunweb, så den gælder til og med 2021.

“Asbjørn har haft et godt første år med teamet, og vi har set ham udvikle sig over sæsonen. Han er en god teamrytter, hvilket er vigtigt for os, og han giver støtte til teamet i klassikerne og i vores sprint lead out. Vi ser frem til at arbejde med Asbjørn de næste to år og hjælpe ham med at udvikle sig”, forklarer Marc Reef, der er coach hos Team Sunweb. 

“Jeg er glad for at forlænge med to år mere. Lige så snart jeg kom til teamet følte jeg mig velkommen. Jeg kan lide at arbejde med både ryttere og staff, og jeg har et fantastisk samarbejde med min personlige coaches”, lyder det blandt andet fra Asbjørn Kragh Andersen, der er blevet 27 år, og i øvrigt er holdkammerat med lillebror Søren Kragh Andersen og landsmand Casper Pedersen.

Share