Dansk bokser får ny EM-kamp

Dansk bokser får ny EM-kamp

Lørdag den 3. februar får den danske professionelle bokser Enock Poulsen chancen for at generobre titlen som europamester i super letvægt, når han skal møde den regerende europamester Adam Azim, som er ubesejret og betragtes som et af de største boksetalenter i Storbritannien.

EM-kampen finder sted i OVO Arena Wembley, som med 12.500 siddepladser er Londons næststørste indendørs sportsarena.

Enock Poulsen, som bor i Aarhus og er ubesejret i 14 kampe, skal ifølge planen til Cuba for at træne og forberede sig med sin cubanskfødte træner Israel Garcia Arozarena, så han kan møde fuldt forberedt op til den vigtige opgave i London

Poulsen kan dermed potentielt blive officiel europamester for anden gang i karrieren. Danmark har siden 1929 haft 25 mestre på herresiden og 2 hos kvinderne.

Share