2-2 i lokalt topopgør

2-2 i lokalt topopgør

FC St. Pauli førte 2-0, men på få minutter midt i anden halvleg fik Hamburger SV (HSV) udlignet. Fredag aften var der topopgør og lokalderby i Tysklands næststørste by og næststørste fodboldliga.

Der var naturligvis, som altid, fuldstændigt udsolgt fredag aften på Millerntor i Hamburgs arbejderkvarter St. Pauli. Jackson Irvine bragte hjemmeholdet foran efter 15. minutters spil og Daniel Heuer Fernandes øgede efter 27. minutters spil. Det lignede en hjemmesejr og der var masser af situationer, hvor det kunne være blevet 3-0. Men på to minutter, efter henholdsvis 58 og 60 minutters spil reducerede først Robert Glatzel og udlignede Immanuel Pherai. Sneen dalede ned over det intime stadion, og det endte i fred og uafgjort. Dermed er St. Pauli fortsat i spidsen af Anden Bundesliga med 31 point, mens HSV på andenpladsen har 28 point.

Viste du at Ewald Lienen var træner for FC St. Pauli fra 2014 till 2017, og siden ansat som teknisk direktør og også brand ambassadør. Lienen stoppede i klubben i 2022 efter syv og et halv år. Som træner stod han i spidsen for klubben i 71 kampe, og vandt de 25.
Lienen er også kendt for et meget berømt foto fra 1980, hvor han sidder skrigende på græsset i en bundesligakamp for Arminia Bielefeld , og havde fået flænset  låret op af en knop fra en støvle. Resultatet var et 25 cm langt sår, der var fem centimeter dybt og bragte knoglen til syne.

Share