Årets Paris-Roubaix-vinder skal køre i Danmark

Årets Paris-Roubaix-vinder skal køre i Danmark

Vinder af verdens største endagesløb, Paris-Roubaix, i 2022, og VM-sølvinder fra 2021, hollandske Dylan Van Baarle skal den 28. december køre DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel, og den 29. december Grand Prix Odense.

Van Baarle er en af cykelsportens største stjerner lige nu, og i de to danske banestævner skal han køre i par med verdensmesteren i pointløb Yoeri Havik. Rent verdensklasse.

“Det er fantastisk, at vi kan præsentere en verdensstjerner som Dylan van Baarle ved vores Nytårsstævne. Paris-Roubaix er verdens største endagsløb, og at vi kan få den forsvarende vinder til Ballerup er en kæmpe ting. Vi håber på stor opbakning fra publikum og en festdag den 28. december”, lyder det fra DBC Ballerups formand Bjarne Kratholm.

30-årige Van Baarle, der kører for INEOS Grenadiers teamet, blev også nr. to i årets Flandern Rundt. Han har tidligere vundet semiklassikeren Dwar doors Vlanderen, Tour of Britain og har flere andre topplaceringer i Flandern Rundt.

Ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel køres 100 km parløb for herre elite, løb for kvinde elite samt en talentløb og løb for Mini-rytter.

Par nr. 7 i herrenes løb bliver de olympiske mestre Michael Mørkøv og Lasse Norman. Arrangørerne vil i den kommende tid præsentere flere store profiler til løbet.

Husk at få bestilt dit eksemplar af den nye bog, Par nr. 7 – Dannebrog på fire hjul på dette link.

Share