Belgisk profiler tager afsked med Ballerup

Belgisk profiler tager afsked med Ballerup

39-årige Iljo Keisse stopper karrieren med udgangen af 2022. Heldigvis får det danske cykelpublikum også mulighed for at tage afsked med belgierne, der så ofte har optrådt i Danmark. Keisse deltager nemlig i DBCs 3-dagesløb, der afvikles i tredje udgave den 10. til 12. november i Ballerup Super Arena.

Iljo Keisse har kørt i Ballerup rigtig mange gange. Han vandt det københavnske 6-dagesløb i arenaen i 2012 med Marc Hester og har i alt vundet 30 6-dagesløb plus fem europamesterskaber.

“Keisse er en fantastisk cykelrytter og en stor personlighed. Vi er rigtig glade for at vi, og publikum i Ballerup får muligheden for at tage afsked med ham på en god måde”, lyder det fra DBC Ballerups formand Bjarne Kratholm.

Iljo Keisse har som landevejsrytter blandt andet vundet en etape i Giro d’Italia og en meget berømt etape i Tyrkiet Rundt, hvor Keisse styrtede kort får mål, men alligevel formåede at vinde etapen.

Tidligere er offentliggjort at ryttere som den hollandske verdensmester i pointløb, Yoeri Havik, Paris-Roubaix og Flandern Rundt vinder Niki Terpstra samt de belgiske VM-bronze vindere i parløb, Fabio van den Bossche og Lindsay de Vylder, deltager i 3-dagesløbet.

Den 10. til 12. november køres tredje udgave af DBCs 3-dagesløb  Ballerup Super Arena. Der køres både for herre- og kvindeelite, et talentløb og et løb for Mini-ryttere. Køb din billet og læs meget mere om eventet på www.dbc3dages.dk.

Share