Otte spiller forlader Fremad Amager

Otte spiller forlader Fremad Amager

NordicBet liga klubben Fremad Amager tager afsked med ni unge udenlandske spillere. De otte er Anwar El Younossi, Momo Fanye Toure, David Martin Anane, Salisu Abdullahi, Obinna Awara, Emmanuel Bio, Emmanuel David og Moses Enokela Candidus.

”Som jeg udtalte i et interview for et par uger siden, har der været nogle ophørskontrakter, som skulle på plads med de spillere, der ikke indgår i planerne. På lørdag går det løs i en forårssæson, hvor vi starter nederst, og skal kæmpe os væk fra nedrykningspladserne. Det kan vi ikke gøre med delvist uprøvede unge udenlandske spillere, og med nyt ejerskab i klubben kunne vi derfor gå i en anden retning. Derfor blev vores transfervindue også en del mere aktivt, end hvad vi normalt ønsker. Det var samtidig vores mulighed for en frisk start og en trup, hvor størstedelen af de nuværende spillere har erfaring fra de danske rækker, og har et stort kendskab til niveauet i NordicBet Ligaen. Vi ønsker de otte spillere alt det bedste med de udfordringer, der venter dem,“, udtaler sportschef Jacob Gregersen.

Share