Solgt fra Fremad Amager til FC Helsingør

Solgt fra Fremad Amager til FC Helsingør

Kristoffer Munksgaard har spillet den sidste kamp for Fremad Amager i denne omgang.

I starten af januar tiltræder han hos NordicBet Ligaens førerhold, FC Helsingør, der har købt angriberen.

For angriberen er det en svær afsked med Fremad Amager, men den store drøm er at spille Superliga. Den tætteste mulighed udover et skifte til en Superligaklub, er FC Helsingør, og derfor starter en ny hverdag i 2022:

”Til at starte med vil jeg gerne takke fansene for en stor opbakning både til mig, men også holdet, hvor der i perioder har været udfordringer. Jeg har fået nogle rigtig gode opleveler og gode venskaber i min tid hos Fremad Amager.Jeg har altid haft som mit klare mål at skulle spille Superliga, og jeg bliver ikke yngre. Derfor føler jeg at tidspunktet er rigtig til at forfølge den drøm hos FC Helsingør, der spiller med om oprykning. Med tanke på klubbens nuværende sportslige situation, er jeg rigtig taknemmelig for at Gaxe og klubben har givet mig muligheden for at jagte min drøm.Klubben, trænere, spillere og fans skal have alt held og lykke med på vejen i forårssæsonen,” slutter Munksgaard.

Sportschef Gaxe udtaler i forbindelse med afskeden af Munksgaard: ”Vi havde regnet med afgange i spillertruppen, men Munksgaard var ikke en del af den plan. Ved forlængelsen af kontrakten tidligere på året var Munksgaard meget tydelig i forhold til fremtiden, og drømmen var Superliga. Vores spillere og vi som klub skal kunne se hinanden i øjnene både undervejs og efter afsked med klubben. For ham var det her en stor mulighed, og måske sidste chance for at opnå den drøm. I fælles respekt er vi nået frem til en aftale, der sender ham til førerholdet i rækken, og han kan derfor jagte drømmen om Superliga. Vi ønsker Munksgaard god vind fremover, og takker ham for en dedikeret og professionel indsats i Fremad Amager,”Tak for masser af mål, jubelscener og dit intense arbejde med anførerbindet om armen, Munksgaard!

Share