Julegaven til elskere af cykelsporten

Julegaven til elskere af cykelsporten

Skal du give en julegave til en person, der elsker cykelsporten og alt den fascinerende historie omkring den? Så er bogen 50 Utrolige historier fra cykelsporten en oplagt mulighed.

Cykelsporten er en sport med et mytisk skær over sig. De lange ridt, de store togter, og de dramatiske væddeløb har skabt fundamentet til mange fortællinger.

forfatter Kenneth Møller Kristensen udvalgt 50 af de mest utrolige historier fra den ædle cykelsport. Det har han gjort i bogen 50 Utrolige historier fra cykelsporen.

Du kan ikke undgå at blive fascineret, forundret eller måske ligefrem komme til at måbe. Det er utroligt, hvad der er sket i cykelsporten. Og det er historier som dem, du kan læse i denne bog, der har gjort cykelsporten til hvad den er i dag. For cykelsporten er ud over en fantastisk hård sport, også en sport med indbygget romantik, med store traditioner, med mange myter og et sted hvor de store helte heldigvis bliver hyldet.

Og så indeholder bogen i øvrigt ekstra materiale ud over de 50 udvalgte historier. En overflod af gode historier venter dig som læser.

Bogen kan blandt andet købes via blandt andet CyclingWorldshop.dk på dette link.

Share