De olympiske mestre skal være Par nr. 7 i Ballerup

De olympiske mestre skal være Par nr. 7 i Ballerup

Når verdens ældste cykelklub, DBC, den 11. til 13. november skal afvikle anden udgave af klubbens nye 3-dagesløb, bliver det de nykårede olympiske mestre i parløb, Lasse Norman og Michael Mørkøv, der skal køre som det legendariske Par nr. 7.

“At køre som Par nr. 7 i Ballerup Super Arena er noget helt specielt for mig. Og at gøre det med Lasse som olympiske mestre kan ikke blive meget bedre. Jeg ser virkelig frem til DBCs 3-dagesløb, og håber at rigtig mange tilskuere komme ud og bakker op om Par nr. 7 og DBCs arbejde for banesporten”, lyder det fra Michael Mørkøv.

Mørkøv og Norman er i øvrigt også forsvarende verdensmestre i parløb fra Berlin sidste år. Årets VM skal køres i franske Roubaix til oktober.

Par nr. 7, der har eksisteret som et ikon i dansk banesport siden Kay Werner opfandt det i 1950’erne, bliver præsenteret af Lundbæk Og Hansen Bygningsforbedring A/S. En virksomhed der har været trofast sponsor af Par nr. 7 i mere end ti år.

Der skal ved DBCs 3-dagesløb køres både for herre- og kvindeelite plus et talentløb samt et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

Billetter kan købes via dette link.

Share