Lucas Haren til Fremad Amager

Lucas Haren til Fremad Amager

Lucas Haren var en stor profil for FC Helsingør i 20/21 sæsonen, og var en konstant trussel for enhver bagkæde i NordicBet Ligaen.

Den 23-årige kantspiller har derudover optrådt for FC Nordsjælland (ungdom), Randers FC og HIK, skifter nu til Fremad Amager.

Den nye Fremad-spiller har i de seneste uger haft muligheder i ind- og udland, men har nu fremtiden på plads. Den aftale blev en realitet efter en samtale med sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen og træner Peter Løvenkrands.

”Det er rigtig stærkt at vi har kunne tiltrække Lucas til Fremad Amager. Hans forårssæson i FC Helsingør var imponerende, og vi havde ret tidligt i processen gjort Lucas opmærksom på vores interesse. Det er derfor en spiller, der kommer til, som vi har prioriteret højt. Han kommer til at passe perfekt ind i den rolle, vi skal bruge. Han er ikke bange for at udfordre sin direkte modstander, og er lynhurtig, Vi har haft en rigtig god snak med Lucas omkring hans tanker med opholdet i klubben, og han er meget bevidst omkring, hvad han selv kan tilføre. Det hjalp også Lucas at kunne tale med Løvenkrands omkring, hvordan de ser fodbolden og udtrykket på banen. Det er en rigtig god aftale for begge parter,” udtaler Jacob “Gaxe” Gregersen.

Share