Tid til enkeltstart i Tour de France

Tid til enkeltstart i Tour de France

Onsdag køres femte etape af Tour de France 2021. En enkelstart over 27,2 km fra Change til Laval Espace Mayenne. Ruten er forholdsvis flad og uden de helt store tekniske udfordringer, dog med mindre bakker undervej. Der forventes kørertider på lidt mere end en halv time.

Første rytter på startstregen er norske Amund Grøndahl fra Team BikeExchange fra kl. 12:15. Første dansker på ruten bliver Mads Pedersen fra Trek Segafredo fra kl. 12:28. Flere danskere er blandt favoritterne til sejren. Søren Kragh Andersen kører fra kl. 15:57 og Kasper Asgreen fra kl. 16:08. Rytteren i den gule førertrøje, Mathieu Van Poel starter kl. 16:50.

Mark Cavendish er i den grønne pointtrøje og Ide Schelling i bjergtrøjen. Tadej Pogačar er i ungdomstrøjen.

Share