Tid til anden etape i Tour de France

Tid til anden etape i Tour de France

Søndag køres anden etape af Tour de France 2021. Der skal køres over 183,5 km fra Perros-Guirec til Mur de Bretagne.

Undervejs er der fire kategori-4 stigninger og en kategori-3 stigning. Desuden er den afsluttende Mûr-de-Bretagne, en kategori-3 stigning. Starten er kl. 13:30 og der forventes afslutning omkring kl. 17:45. Den indlagte pointspurt er i øvrigt efter 98,5 km.

Julian Alaphilippe fra Deceuninck Quick Step fører efter sejren på første etape tolv sekunder foran Michael Matthews fra Team BikeExchange. Matthews kører i pointtrøjen, selvom konkurrencen føres af Alaphilippe med 50 point.

23-årige hollandske Ide Schelling fra BORA – hansgrohe fører bjergkonkurrencen med 3 point. Den forsvarende Tour-vinder Tadej Pogačar fra UAE-Team Emirates fører ungdomskonkurrencen med danske Jonas Vingegaard fra Jumbo Visma som nr. fire.

Share