Fremad Amager skriver kontrakt med 30-årige David Boysen

Fremad Amager skriver kontrakt med 30-årige David Boysen

NordicBet liga klubben Fremad Amager har skrevet kontrakt med 30-årige David Boysen. En spiller der senest har spillet hos FC Helsingør, og nu har indgået en aftale til 2023 med Fremad Amager.

Boysen har flere udlandsophold bag sig, i klubber som Roda JC, Beitar Jerusalem, Elfsborg og Helsingborg, samt ophold hos bl.a. Brøndby IF, Lyngby Boldklub og senest FC Helsingør. Han er noteret for 70 Superligakampe, og har derudover mere end 150 kampe i NordicBet Ligaen.

Fremad Amagers sportschef  Jacob “Gaxe” Gregersen  ser frem til at få en ærgerrig og rutineret spiller ind i truppen:

”Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med David omkring vores holdning til dagligdagen i Fremad Amager, og hvad vi forventer af vores spillere. Det jeg har fået ud af de samtaler med David, er at han brænder for at præstere på træningsbanen og til kamp. Han har haft lidt tilbagegang med skader og formen de sidste par år, og har arbejdet stenhårdt for at komme tilbage på topniveau,”

”Vi får en spiller ind, der vil være en del af et miljø, hvor der bliver sat nogle meget tydelige krav til hverdagen. De spillere, der kommer til klubben skal have lysten og viljen til at give den alt, de har i sig. Det er oplevelsen med de nuværende spillere, og spillerne skal turde sætte krav til hinanden, for vi skal Fremad som hold. Når vi er på banen, skal der arbejdes igennem – både til træning og kamp. Det er jeg sikker på, at David kommer til at bidrage med. Han er indstillet på at udvikle sig selv og udvikle holdet – det er den mest væsentlige faktor os” siger Gaxe.

Share