Peter Sagan vandt tiende etape i Giro d’Italia

Peter Sagan vandt tiende etape i Giro d’Italia

Peter Sagan fra Bora-hangrohe vandt mandagens 10. etape af Giro d’Italia. Etapen blev kørt fra L’Aquila til Foligno over 139 km, og endte med en massespurt. Bora-hangrohe kørte perfekte slovakken frem til sejr.

Bemærkelsesværdig nok spurtede Remco Evenepoel og Egan Bernal om bonussekunder ved den indlagte spurt ca. 17 km før målstregen. Evenepoel vandt et sekund på Bernal. Colombianeren fører nu med 14 sekunder til belgieren.

“Det har været specielt at køre i førertrøjen i dag. Jeg vil beholde denne trøje indtil Milano, men der er lang vej, og jeg skal holde fokus hver dag”, lød det blandt andet fra Egan Bernal efter etapen.

Det er Sagans anden etapesejr i Giro’en. Sidste år vandt han også tiende etape. I alt har han nu vundet 18 sejre i Grand Tours.

Share