Hollandsk sejr på tredje Giro-etape

Hollandsk sejr på tredje Giro-etape

Hollandske Taco van der Hoorn sejrede på mandagens tredje etape i årets Giro d’Italia. På etapen kørt fra fra  Biella til Canale over 190 km., var hollænderne en del af et udbrud, og formåede at hold solo hjem,

I øvrigt det var Taco van der Hoorns første sejr i 968 dage. Det var den 29. etapesejr til en hollænder i Giro d’Italia. Seneste hollandske etapesejr hentede Tom Dumoulin på den indledende enkeltstart i Jerusalem i 2018. For dagens nr. to, Davide Cimola, var det første gang han sluttede i top-3 på en Giro-etape. Han kører sit tredje Giro d’Italia. Tirsdag køres fjerde etape fra Piacenza til Sestola over 187 km og flere hårde bjergudfordringer.

Filippo Ganna fra Ineos Grandiere fører fortsat Giro’en. Tirsdag køres fjerde etape fra Piacenza til Sestola over 187 km og flere hårde bjergudfordringer.

Share