HB Køge henter profil hos konkurrent

HB Køge henter profil hos konkurrent

HB Køge fra 1. division har sikret sig en markant forstærkning til offensiven. Fra starten af den kommende sæson skifter Fremad Amagers anfører, 26-årige Pierre Larsen, nemlig til HB Køge på en fri transfer og en aftale der gælder de næste 2,5 år.

“Det her er en rigtig vigtig tilgang til truppen, og en spiller, som vi er sikre på, vil kunne gøre en forskel i vores offensiv. Pierre har i flere sæsoner været en kampafgørende spiller for Fremad Amager, og vi håber naturligvis at han kan overføre de takter til os. Pierre er i sin bedste fodboldalder, og er i gang med sin vel nok bedste sæson hidtil i karrieren, hvis man ser på antallet af scoringer og oplæg. Samtidig er Pierre en ledertype, der ikke er bange for at gå forrest, og sådanne typer kan man ikke få for mange af”, udtaler HB Køges direktør Per Rud.

Share