HB Køge fik uafgjort mod tophold

Topholdet i fodboldens 1. division Viborg FF måtte søndag nøjes med 1-1 på udebane i slutspillet mødt HB Køge. Nicholas Marfelt bragte ovenikøbet HB Køge foran efter blot seks minutter spil. Men efter 28 minutters spil udlignede Jakob Bonde efter at Viborg havde fået overtaget i kampen. Det var også udeholdet, der dominerede i anden halvleg, men det lykkedes ikke at få scoret. Viborg FF fører dog fortsat oprykningsspillet med 57 point. Silkeborg og Esbjerg, der begge spiller mandag, følger efter med henholdsvis 49 og 48 point.

I nedrykningsspillet vandt Skive 1-0 over Hobro, og spillede sig dermed væk fra en nedrykningsplads. Kolding og Hvidovre spillede 1-1 og dermed er Kolding sidst i rækken.